2018 Yaz Erkek Modası

2018 Yaz Erkek Modası

Çeşitlilik bakımından neredeyse kadın modasıyla yarışan erkek modasına ait 2018 yaz erkek koleksiyonları podyumlarda boy göstermeye başladı. Geçmişe dair izler taşıyan tasarımlar 2018 erkek modasında yerini aldı. Koleksiyonlarda geçmişi anımsatan ayrıntılar ile bunların modernize edilmiş halini görmek mümkün.

Pardesü Trendi

Kadınların sevdiği ve sık kullandığı pardesü artık erkeklerde de görülmekte. Birçok koleksiyonda dizin altından ayak bileğine kadar olan pardesü modelleri yer alıyor. New York Moda Haftası’nda da göze çarpan pardesü trendine dolabınızda yer vermeniz çok doğru bir seçim olacak.

Duble Beyaz Erkekler

Yaz denince aklımıza gelen renklerin başında geliyor beyaz. 2018 yaz erkek modasının birçok koleksiyonunda başrolde beyaz renk göze çarpıyor. Birçok tasarımcı alt ve üst parça olarak beyaz üstüne beyaz kombinler tasarladılar. Bu da yeni sezonda erkekleri beyazlar içinde göreceğimizin işaretini veriyor.

Ekose ve Bol Takımlar

Rengarenk ekoseleri bu yaz da görmek mümkün olacak. Hemen her renge yakışan ve uyarlanan, aynı zamanda çok şık bir görünüm yaratan ekoseler, kabanlarda veya takımlarda bir süre daha kendini gösterecek.

Erkek modası söz konusu olduğunda takım elbiselerden mutlaka bahsederiz. Artık sadece iş hayatında değil, günlük yaşamda da sıklıkla kullanılan takımlar, bu sezonda da karşımıza çıkıyor. Günlük kullanımda rahat olabileceğiniz bol takımları 2018 yaz trendinin gözdeleri arasında görebilirsiniz. Ancak ciddi bir görüntü veren siyah, gri renkler yerine daha pastel tonlar, yeşil, turuncu gibi renkler yer alıyor.

Deri Parçalar

Kıyafetlerimize ufak tefek hareket ve farklılık katmak istediğimizde ilk olarak seçtiğimiz parçaların başında geliyor deri. Birçoğumuzun vazgeçilmezlerinden olan deri yeni sezonda da karşımıza çıkıyor. 2018 yazında da cool bir tarza sahip olmak istiyorsanız gardırobunuzda deri parçalara yer açmayı unutmayın.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir