2018 Yaz Modası / Bel Çantaları

2018 Yaz Modası / Bel Çantaları

2018 Yaz modası cıvıl cıvıl renklerle karşımıza çıkacaktır. Değişik, denenmemiş farklı tarzlar 2018’de kullanılarak maskülen stiller oluşturulacaktır. Geçtiğimiz dönemlerde parıltılı, taşlı, pullu ve tül gibi parçaların çok kullanıldığı modeller, yerini klasik modellere bırakacaktır. Sınır tanımayan renklerin oluşturduğu modeller 2018 yaz modası ile birlikte karşımıza çıkacaktır. 2000’li yıllarda kullanılan suçlu görünümler 2018 yaz modasında klasik modellerle birleşerek kendisini gösterecektir.

Suçlu görünümler daha keskin bir stil ile karşımıza çıkacaktır.2018 yaz modasında renk oyunları karşımıza çıkacaktır. Sarı, pembe, mavi, yeşil, kırmızı gibi ön plana çıkan renkler, blok bir şekilde kullanılarak karşımıza çıkacaktır. Renklerin blok bir biçimde kullanılması kıyafetlere cesur bir hava ve farklı bir görünüm kazandırmaktadır. 2018 yaz modasında elbise modelleri fantastik bir görünüm kazanacaktır. Diz üstü elbiselerin dolgu topuk ayakkabılar ile kombin edilmesi beklenmektedir.

Bu dönemde kıyafetlerde bulunan deneysel dokular da dikkat çekici nitelikte olacaktır. Kıyafetlerde bulunan püsküller, tüyler, taşlar ve zımba detaylar kıyafetlerde ekstradan deneysel doku oluşturmak da ve kıyafetleri etkileyici kılmaktadır. 2018’de yaz modası, gece kıyafetlerinde transparan parçalara merhaba diyecektir. Geçtiğimiz dönemlerde etkisini yitiren transparan kıyafetler 2018’de gece davetlerinde oldukça sık olarak kullanılacaktır. Slip elbiseler de bu dönemde vitrinleri süsleyecek parçalar arasında yer alacaktır.

2018 Bel Çantaları

90’lı yıllarda trend olan bel çantaları 2018’de trend olacaktır. Günümüzde tasarlanmış olan bel çantaları geçmiş dönemde kullanılan bel çantalarından tarz olarak oldukça farklı bir şekildedir. Son dönemlerde tasarlanmış olan bel çantaları bayanlar tarafından kullanılan omuz çantalarına benzemektedir. Bel çantası oldukça havalı gözüktüğü için trend olacaktır. Ayrıca bel çantaları elleri de serbest bıraktırdığından dolayı kullanımı diğer çantalara nazaran daha rahat ve daha kolaydır.

Bel çantalarını sevenler kadar sevmeyenler de bulunmaktadır. Ancak eğer ön yargılı davranmaz, bel çantalarının kullanımına bir şans verirlerse bel çantalarının sağladığı rahatlığa kolaylıkla alışacaklardır. Bu dönemde bel çantalarında 90’lı yıllardan farklı olarak aksesuarlar da kullanılacaktır. Parlak taşlar, zımba detaylar bel çantalarında kullanılacaktır. Eski formunda bel çantaları çoğunlukla deriden yapılmaktaydı. Ancak günümüzde çeşitli kumaşlardan üretilip tasarlanarak yeni bir biçim kazanmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir