2018 Yaz Bayan Modası

2018 Yaz Bayan Modası

2018 yaz sezonuna damga vuracak trendler New York Moda Haftası’nda tüm ihtişamıyla sergilendi. Turuncudan lavantaya, düz çizgilerden takım trendlerine kadar 2018 yazını şık ve gösterişli kılacak parçalar belirlendi.

Lavanta, Beyaz ve Canlı Pembe Rüzgarı

2018’in ilkbahar defilelerinde ana renklerin azaldığı görülüyor. Sokaklarda daha çok lavanta renklerinin görüleceği, artan lavanta rengi gibi pastel tonlarından anlaşılmakta. Bunun yanında tepeden tırnağa bembeyaz uygulanan tasarımlar, 2018 yazında sade ve doğal bir görünümün habercisi. Beyaz Jean’ler önümüzdeki sezonun iddialı trendleri arasında yer almaya aday gibi. Her daim fark yaratan canlı pembe, yaz sezonunu da etkisi altına almaya hazırlanıyor.

Dikey Çizgi Trendi

Yaz koleksiyonlarında az da olsa çizgili trendlere rastlanır. Bu sezondaki çizgiler farklı çeşitlerde kendini gösteriyor. Siyah beyaz veya renkli, kalın veya ince olmak üzere farklı modelleri bulunuyor. Yeni sezonda da çizgilerden vazgeçmeyen tasarımcılar, seyrek ve yoğun çizgileri tasarımlarında kullandı.

Transparan Parçalar

Önümüzdeki sezonda tasarımcılar, vücudu biraz daha ön plana çıkarmaya kararlı. İnce ve yumuşak kumaşlardan oluşan tasarımlar, abartı bulunmayan hoş bir görünüme sahip. Daha çok romantizm havası yaratmak için büyük bir özenle hazırlanan tasarımlar, seksapaliteyi öne çıkarmaktan uzak.

Küçük Çanta Modası

Kış sezonundaki kocaman çantalar, yaz sezonunda yerini ekstra küçük çantalara bırakıyor. Kullanımı çok pratik olan bu çantaların bazı modelleri ise neredeyse bir el büyüklüğü kadar tasarlandı. Seçeceğiniz kombini bu küçük çantalar ile tamamlayıp farklı bir tarz yaratabilirsiniz.

Etkisi Geçmeyen Çiçekli Modeller

Çiçek desenleri bu sezonda da kendine yer buluyor. Moda haftalarında çok sık göze çarpan çiçek desenleri, birçok parçada büyüklü küçüklü olarak kendini gösteriyor. En çok tercih edilenler arasında yer alan bu parçalar, yeni yaz sezonunda da dolabınızdaki yerini alacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir