2018 Plaj Modası

2018 Plaj Modası

2017 yazının bitmesi ile 2018 plaj modasının nasıl olacağı merak konusu. Yüksek belli bikini modelleri, 2018 yılının en çarpıcı modelleri arasında duruyor. Vücudundaki kusurları örtmek isteyen bayanlar için yüksek belli bikini modelleri adeta biçilmiş kaftan. Bu tarz bikiniler sayesinde kapatılmak istenen kusurlu bölgeler rahatlıkla gizlenebilecek.

Plaj İçin En Uygun Kıyafetler

2018 yılında da dolabınızda plaj elbiseleri kendine yer bulacak. Bikini ve mayo üzerine giyilen bu elbiseler, rahat ve bol olduğu için ve salaş kesimi dolayısıyla bayanlar tarafından çok tercih ediliyor. Plajda giyilen kıyafetlerin başında yer alıyor. 2018 yılında bayanlara sunulacak olan kombinler arasında kısa ve kolsuz elbiselerle parmak arası terlikler bulunuyor. Eğer platformlu veya hasır tabanlı terliklerden vazgeçemiyorsanız bunları tayt ve şort ile kombinleyebilirsiniz.

Vazgeçilemeyen Bohem Elbiseler

Bohem elbiseler plaj modasının bir diğer vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Şapkalar ve gösterişli takılar ile bohem elbiselerinizi rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Fakat sahilde takı takmayı tercih etmeyenlerdenseniz flash tattoo kullanabilirsiniz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken en önemli ipucu, bronzlaştıktan sonra kullanmanızdır. Bronzlaşmadan kullandığınızda cildinizde hoş görünmeyen izler bırakabilir.

2018 plaj modasında bayanların en çok tercih edeceği bir diğer kombin arasında etek ve büstiyer yer alıyor. Büst yerinizi yırtmaçlı eteğinizle kombinleyerek sahilin çekici bayanları arasında yerinizi alabilirsiniz.

Tek Parça Elbise Modası

2018 plaj modası içerisinde yer alan tek parça elbiseler, kombin yapmak istemeyenlerin kurtarıcısı oluyor. Tek parça elbiselerle tarz görünüm yakalayabilmek için sandaletlerle kombinlemeniz doğru bir tercih olacaktır. Plajlarda kıyafetleri kadar makyajlarını da önemseyen bayanlar, suda çıkmayan makyaj malzemelerini tercih etmeliler. Suda çıkmayan ruj ve rimel kullanarak, görünümünden ödün vermeyerek plajın tadını çıkarabilirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir